SIA „MWF” ir jaundibināts Ventspils kokapstrādes ražošanas uzņēmums, kas specializējas dizaina koka mēbeļu projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam dažāda veida mēbeles no lamināta, MDF un masīvkoka, kā arī dažāda veida un cenu līmeņa krēslus un mīkstās mēbeles no ES un citām valstīm. Tāpēc, ja Jūsu mērķis ir gaumīgi labiekārtot savu biroju, dzīvokli vai pagalmu ar kvalitatīvām dizaina mēbelēm, sazinieties ar uzņēmuma pārstāvjiem, jo, sadarbojoties ar uzņēmuma dizaineri, spējam veiksmīgi realizēt dažādas klientu vēlmes.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Ventspilī jauns mēbeļu ražošanas uzņēmums
Publicēts 19. jūlijā, 2011.
SIA „MWF” - JAUNS KOKA MĒBEĻU RAŽOŠANAS UZŅĒMUMS

Šī gada 5.maijā Ventspilī savu darbību uzsāka kokapstrādes uzņēmums SIA „MWF”, kura galvenais darbības virziens ir rūpnieciska dizaina mēbeļu projektēšana un ražošana. Uzņēmums vēlas sniegt iespēju ikvienam Latvijas iedzīvotājam, uzņēmumam, iestādei un organizācijai labiekārtot savu mājokli, darba vietu vai pagalmu ar kvalitatīvām koka mēbelēm.

Šobrīd uzņēmums saviem klientiem piedāvā dažāda veida mēbeles no masīvkoka, MDF un lamināta, kā arī dažāda veida un cenu līmeņa krēslus un mīkstās mēbeles no ES un citām valstīm.

Sākotnēji jaunā uzņēmuma mērķis ir aizņemt maksimāli iespējamo Latvijas mēbeļu tirgus daļu. Sadarbojoties ar uzņēmuma dizaineri un sekojot līdzi klientu pieprasījumam, gada laikā ir plānots izstrādāt 2 mēbeļu kolekcijas dažādos stilos.

Uzņēmums pakāpeniski plāno attīstīt arī eksporta iespējas, lai tuvāko gadu laikā daļu no SIA „MWF” produkcijas varētu realizēt Skandināvijas valstīs.

„Šī brīža situācija atklāj, ka pašreiz Latvijas koka mēbeļu tirgū klientam tiek piedāvāti divi varianti – vienveidīgas, klasiskas un lētas mēbeles vai arī individuāli izstrādātas mēbeles, kas patērētājam izmaksā ļoti dārgi,” pieredzē dalās valdes loceklis Ivo Macpans, „tāpēc mēs, SIA „MWF”, ienākam Latvijas tirgū ar mērķi veicināt dizaina mēbeļu pieejamību, piedāvājot ikvienam Latvijas iedzīvotājam, uzņēmumam, iestādei un organizācijai labiekārtot savu mājokli, darba vietu vai pagalmu ar ekskluzīvām rūpnieciski ražotām koka mēbelēm par pieejamu cenu.”

SIA „MWF” nodrošina pilnu mēbeļu ražošanas ciklu - sākot ar mēbeles konstruēšanu un modeļa vai parauga izgatavošanu un beidzot ar piegādi klientam izdevīgā laikā un vietā. Uzņēmumam ir svarīgi noskaidrot katra klienta vēlmes un vajadzības, lai gala rezultātā pasūtītājs būtu informēts par izstrādes procesu un apmierināts ar jauniegūtajām koka mēbelēm.

 

Papildus informācijai:

E-pasts: mywoodfurniture@gmail.com

Tālr. 29770384 (Gita).


Komentāri (2)
Aija: Ideja jau ļoti laba! Lai izdodas! Jo ar lielāko prieku atrastu veikalos arī ko interesantu ne parastās mēbeles!
22/07/2011 14:28
Gita Plāce: Pateicos par atzinīgo idejas novērtējumu un veiksmes vēlējumu!

Ja Jums ir kādas konkrētākas vēlmes, aicinu sazināties ar mani, rakstot uz epastu: gita.place@mwf.lv vai zvanot 63656074 vai 29770384 (Mob.).

Bet, ja neesat vēl izlēmusi , tad sekojiet līdzi mūsu aktualitātēm, kur informēsim par mūsu jaunākajiem piedāvājumiem!
26/07/2011 11:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: